Indbagte rejer med hvidløg og dip

Super lækker forret.

Ingredienser

12 store rå rejer (tigerrejer)
25 g blødt smør
2 fed hvidløg, finthakket
2-3 spsk. finthakket persille
100 g udrullet butterdej
1 æggeblomme til pensling
Dressing:
1½ dl creme fraiche
lidt citronsaft
tørret chili eller stødt cayennepeber

Fremgangsmåde

Pil rejerne, så den yderste haleskal bliver på. Skær en ridse næsten igennem ned langs ryggen på rejerne, og fjern den mørke tarmstreng. Læg dem med åbningen opad, og tryk dem let ud. Drys med en anelse salt. Rør det bløde smør med hvidløg og persille, og fordel det i åbningen. Tryk dem let sammen om fyldet. Skær butterdejen i 12 strimler, og sno en strimmel butterdej om hver reje. Læg dem på en bageplade med bagepapi, og pensl med æggeblomme.
Bag rejerne i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 minutter, til dejen er fint gylden og gennembagt.
Server med creme fraiche smagt til med citron og lidt chili.