Chokolademuffins med banan og valnødder

ca. 12 stk.

Ingredienser

150 g smør, blødt
125 g rørsukker
2 æg
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
75 g god, mørk chokolade, hakket
1 godt moden banan, most
2 håndfulde valnøddder, hakket

Fremgangsmåde

Smør og sukker piskes godt sammen med en el-mikser, til lyst og luftigt. Pisk æg i et ad gangen og pisk godt efter hvert. Sigt mel og bagepulver i og vend hurtigt rundt med en dejskraber, bare så det lige er blandet i. Vend hurtigt chokolade, valnødder og bananmos i. Dejen fordeles enten i papirforme (usmurte) eller i aluminiumsforme, der er letsmurte.
Bages på nederste rille ved 200-220°C i 15-20 minutter, tjek at de er gennembagte, inden de tages ud. Lad dem køle af på bagerist.