Kyllingesalat med mandler

2 pers.

Ingredienser

1 kyllingebrystfilet
salt, friskkværnet peber
3 spsk. creme fraiche 18%
2 tsk. dijonsennep
2 tsk. karry
3 stilke bladselleri, meget finthakket
1 aromatisk æble i meget små tern
50 g mandler, tørristet og hakket
1 håndfuld blandede salatblade, godt skyllet og slynget tør
lidt godt olivenolie
lidt god, hvid balsamico
rugbrød

Fremgangsmåde

Krydr kyllingebrystfileten og steg den i lidt olie på en pande, til den er netop gennemstegt. Tag den af varmen, lad den trække lidt. Brug 2 gafler, til at rive den i trevler, lad det blive næsten koldt.
Rør creme fraiche med sennep og karry, smag til med salt og friskkværnet peber.
Vend kylling, æble, bladselleri og mandler i.
Dryp salaten med lidt olie og lidt eddike, vend det godt rundt. Fordel salaten på 2 stykker brød og top op med salaten. Server.