Pift Dit Hjem op med Minimalisme Fremfor Nye Møbler

Man kan godt blive træt af at gå rund ti et hjem, der ser ud på nøjagtigt samme måde, dag efter dag, år efter år. Det er på én gang som om tiden står stille, og at den går alt for hurtigt. Pludseligt er der gået 6 måneder, og man føler ikke rigtigt at man er kommet videre. Man sidder fast i en rutine, og livet virker bare kedeligt og meningsløst.

Det er helt naturligt at befinde sig i den situation, og det sker for langt de fleste mennesker på et eller andet tidspunkt i deres liv. Der er dog altid en vej ud af det, og forskellige mennesker har fundet på mange forskellige måder. Du kender sikkert allerede nogle forskellige teknikker, der har virket for dig før i tiden. Et af de grundlæggende principper i, at bryde ud af en kedelig og monoton tilværelse er, at pifte ens omgivelser op. Når man befinder sig i noget, der er nyt og spændende, så er det som om farverne kommer tilbage til livet. Man fyldes med energi og gå-på-mod, og er derfor langt mere motiveret til også at kaste sig ud i nye aktiviteter og udfordringer.

Det bedste sted at lave denne ændring er selvfølgeligt der, hvor man befinder sig mest. Hvis du pifter dit hjem op, så det føles som et nyt og spændende sted at være, så vil det have en stor effekt på hele dit liv. Pludseligt føler du dig ikke længere drænet for energi når du kommer hjem, men får i stedet fornyet energi, som du kan bruge til at rette op på andre områder af dit liv. Det fungerer som magi!

Det kan imidlertid være en farlig teknik at falde over, fordi den intuitive tilgang er at købe nye møbler. Det virker jo ganske oplagt, at man har brug for nye ting, for at skabe nye omgivelser. Det betyder desværre, at mange folk der benytter sig af denne løsning, køber sig fattig i nye møbler og pyntegenstande. Det kan være fint engang imellem, men bliver man ved med at gå den vej, så ender man bare ud med et rodet hjem og en tom bankkonto.

Heldigvis behøver du slet ikke, at købe en masse nye ting, for at pifte dit hjem op! Du kan i stedet benytte dig af et minimalistisk look til at fremhæve specifikke aspekter af dit hjem. Det eneste du behøver at købe for at gå i gang med den proces er nogle sammenfoldelige Hay kasser, som du så kan sætte 80% af dine pyntegenstande og andet ned i, så det kan gemmes væk på lofter eller i kælderen.

Idéen er, at du kun skal beholde de 20% af indholdet i hvert rum, som du virkeligt er glad for. I studen kan det eksempelvis være en ph 50 lampe, og i soveværelser er det måske designerlampen på natbordet. Du vil hurtigt opdage, at når alt ?rodet? er væk, så skinner disse flotte ting først for alvor igennem. Det vil give en helt ny og mere spændende atmosfære i dit hjem, helt uden at du skal ud og købe en masse nye ting!